Over ons. 

Share & take care

Ô My Care is een bedrijf gespecialiseerd in private label producten voor persoonlijke verzorging. Het maakt deel uit van de activiteiten van, 

 Ô My World Group, die gepersonaliseerd producten met toegevoegde waarde biedt. Tijdens de quarantaineperiode van de Coronavirus-pandemie  realiseerde Ô My Care zijn burgerplicht om bedrijven en gemeenschappen te ondersteunen tijdens en vooral na deze ongeëvenaarde gezondheidscrisis. 

Bewust dat de wereld nooit meer hetzelfde zal zijn, heeft Ô My Care als missie praktische en innovatieve oplossingen te bieden die uw behoeften voor vandaag en morgen zullen ondersteunen op gebied van bescherming en welzijn.

ONZE productEN & DIENSTEN

WE ZIJN HET BESTE IN

  • als het gaat over de gezondheid van u werknemers, collega's,...
  • als het gaat over gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde gezondheid en veiligheid producten.
  • als het gaat over biologische producten.
  • als het gaat om innovatieve oplossingen voor een beter productiviteit en sfeer dankzij onze gezondheidsproducten.
  • als het gaat om training op maat over gezondheid en veiligheid.

DISTRIBUTION

ONZE MERKEN

Ontdek de merken die wij vervaardigen en / of waarvoor wij de distributie verzorgen.

vitaorganic - KOMBUCHA DRINKS

VitaOrganic is een merk dat zich toelegt op biologische en natuurlijke voedingsproducten. 

Kombucha is een levende symbiotische kolonie van nuttige gisten en bacteriën. De cultuur ontwikkelt zich in thee-infusie en zet de suiker om in organische zuren en kooldioxide door natuurlijke fermentatie. Tegelijkertijd produceert het een breed scala aan andere ontgiftende en voedende verbindingen voor het menselijk lichaam, waaronder gluconzuur, melkzuur en foliumzuur. Het resulterende mengsel bevat veel B-vitamines en een breed scala aan probiotica (gunstige bacteriën Lactobacillus acidophilus en S. Boulardii). 

Kombucha-thee wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt. Het is uitgebreid bestudeerd en toegepast in verschillende medische richtingen in Rusland, Duitsland, China en vele andere plaatsen.

kambucha
jifey logo

ji fey - organic bissap

Ti Black is een biologische bissapsapdrank gewijd aan uw gezondheid. 

Bissap heeft geneeskrachtige eigenschappen erkend, zoals een antioxidant of een werking op hypertensie. Het kan op elk moment van de dag door iedereen te worden geconsumeerd. Ti Black dooft, verfrist en toont. 

De Bissap is in meer dan 500 soorten bekend over de hele wereld. Bijna alle soorten worden als sierplant gebruikt, met uitzondering van twee soorten, waaronder Hibiscus sabdariffal. Deze laatste is een meerjarige kruidachtige plant die in tropische of subtropische streken leeft. 

Vooral geëxploiteerd vanwege de vezels die zich in de kelken bevinden, die van drie soorten zijn: groen, rood of donkerrood. Rode kelken, sterk geconcentreerd in anthocyanen, zuren en vitamine C, worden het meest gebruikt bij de productie van dorstlessende en verkwikkende dranken zonder alcohol, met een pittige smaak.

catalogue-omycare

Catalogus en prijzen ?

Raadpleeg en download onze catalogus in pdf-formaat in:
KLIK HIER

nos clients

ZIJ VERTROUWEN ONS

CONTACT

NEEM CONTACT MET ONS OP.

CRM form will show here

OFFERTES & INFORMATIE

Vul het formulier in en ons team neemt binnen de 24u contact met u op.

ADRES Avenue Emile de Béco 83
1050 Bruxelles

Belgium

OPENINGSUREN Mon-Fri: 09.00 -17.00